O nas

Kdo smo

Menalux predstavlja standard na področju vrečk za prah, filtrov in dodatne opreme za gospodinjske aparate. Izdelujemo zamenljive dele, ki poskrbijo za svežino vsakega sesalnika in doma. Naše poslanstvo je zagotoviti, da je naknadno oskrbovanje preprosto, zanesljivo in cenovno dostopno za vsakogar. Naše odlične inovacije zagotavljajo bolj zdrave domove in čistejši svet.

Naše izdelke proizvaja Electrolux, eden največjih svetovnih proizvajalcev gospodinjskih aparatov. Zaradi naše skupne svetovne prisotnosti in izkušenj smo postali eno glavnih podjetij na področju vrečk za sesalnike in prah.

Inovacija za bolj zdrave domove

Zamenljivi deli, ki poskrbijo za svežino sesalnika in doma

Vaš dom mora biti vedno zdravo okolje s svežim zrakom, ne glede na to, kje živite in kakšen sesalnik uporabljate.

Zato izdelujemo vrečke za prah, filtre in dodatno opremo, ki so združljivi z različnimi blagovnimi znamkami, da bi zmanjšali onesnaževalce v zaprtih prostorih in podaljšali življenjsko dobo naprav povsod po svetu.

Barva

Vsak izdelek na tem spletnem mestu in embalaži je označen z barvo združljivih blagovnih znamk.

Blagovna znamka in model

Blagovno znamko in oznako modela sesalnika lahko najdete na zadnji strani sesalnika.

Material DURAFLOW™ Fresh

Material DURAFLOW™ Fresh

Menaluxove visokokakovostne vrečke za prah so izdelane iz materiala DURAFLOW™ Fresh.

Zahvaljujoč vrhunski tehnologiji in inženirstvu preprečuje neprijeten vonj v vašem domu med čiščenjem in po njem. Omogoča daljšo življenjsko dobo in pomaga ohranjati visoko raven sesalne moči, dokler vrečka za prah ni polna.  Material DURAFLOW™ Fresh zagotavlja visoko stopnjo filtracije in zagotavlja bolj zdravo domače okolje.

Boj proti neprijetnemu vonju

Zahvaljujoč materialu DURAFLOW™ Fresh se odstranijo neprijetne vonjave, vrečka za prah pa ostane sveža dlje časa.

 

Vrečke za prah Menalux imajo 3 plasti: 
Prva ustavi in zmanjša število delcev. 
Druga plast vsebuje naravno olje, ki pomaga trajno nevtralizirati vonj in ujeti molekule. 
Tretja plast pomaga ohranjati zrak čist in brez škodljivih delcev.

Do 50 % daljša življenjska doba

Sintetične vrečke za prah DURAFLOW™ Fresh imajo do 50 % daljšo življenjsko dobo kot običajne papirnate vrečke za prah. To je posledica strukture materiala, ki vrečki zagotavlja izboljšano sposobnost zadrževanja prahu in hkrati omogoča stalno visoko sesalno moč, ko se vrečka polni.

Vrhunsko filtriranje za zdravo domače okolje

Visokokakovostni sintetični material DURAFLOW™ Fresh zagotavlja optimalen pretok zraka in boljšo učinkovitost filtriranja kot papirnate vrečke za prah. To pomeni, da so vrečke za prah DURAFLOW™ Fresh idealne za alergike in skrbijo za bolj zdravo domače okolje. Uporaba inovativne tehnologije tesnjenja prav tako zagotavlja, da lahko vrečke za prah, ko so polne, higienično odstranite.

Kakovost, odobrena s strani TÜV

Testirano in certificirano!

 

Menaluxove sintetične vrečke za prah testira skupina TÜV Rheinland, katere odobritev je resnično zagotovilo kakovosti. Skupina TÜV Rheinland je testirala in certificirala DURAFLOW™ Fresh glede na naslednja merila: sesalna moč, življenjska doba in učinkovitost filtriranja.

 

To pomeni, da je neodvisna, visoko cenjena institucija, ki ji potrošniki zaupajo, preizkusila ter potrdila varnost in kakovost vrečk za prah DURAFLOW™ Fresh.