O sesalniku Menalux

Menalux® je ime znamke prilagodljivega potrošnega materiala in dodatkov, ki jih izdeluje Electrolux, eden od največjih svetovnih proizvajalcev gospodinjskih aparatov. Menalux® je globalno navzoč in ima dolgoletne izkušnje pri proizvodnji in trženju teh izdelkov.

Poleg široke in inovativne palete vrečk za prah in dodatkov za vse trenutno prodajane znamke sesalnikov Menalux® nudi potrošni material in dodatke za male gospodinjske aparate in belo tehniko, s čimer zadovolji vse potrebe po gospodinjskih aparatih v vseh delih vašega doma.

Kakovost in inovativnost sta nas vedno gnali naprej. Inovativni sintetični DURAFLOW™ Fresh material za vrečke za prah nudi daljšo življenjsko dobo v kombinaciji z vedno enako visoko stopnjo moči sesanja, medtem ko se vrečka za prah polni, in z boljšim filtriranjem za zdravo domače okolje. Menalux® je prvi proizvajalec sintetičnih vrečk za prah, ki je kakovost svojih izdelkov dal testirati v TÜV Rheinland Group, katerega odobritev je resnično jamstvo kakovosti.

DURAFLOW™ Fresh

DURAFLOW™ Fresh – ODLIČNA SINTETIČNA VREČKA ZA PRAH DURAFLOW™ Fresh je izdelek, ki je zasnovan, da zadovolji naslednje zahteve potrošnikov: Daljša življenjska doba Preprečevanje neprijetnega vonja ...

KAKOVOST, KI JO JE POTRDILA ORGANIZACIJA TÜV

Menalux je prvi proizvajalec sintetičnih vrečk za prah, čigar kakovost izdelkov je testirala organizacija TÜV Rheinland Group. Njena potrditev pa je resnično jamstvo za kakovost.

Barvni sistem Menalux

Hitro in preprosto! Veliko ljudi s težavo najde pravo vrečko za sesalnik. S pomočjo Menalux-ovega barvnega sistema je to zdaj enostavno ! Preverite, kakšne barve je vaša znamka sesalnika. Menalux je ...