Barvni sistem Menalux

Hitro in preprosto!

Veliko ljudi s težavo najde pravo vrečko za sesalnik. S pomočjo Menalux-ovega barvnega sistema je to zdaj enostavno ! Preverite, kakšne barve je vaša znamka sesalnika.

Menalux je definiral in razdelil glavne znamke sesalnikov v šest skupin. Vsaki skupini znamk je nato določil posebno barvo in štirištevilčno kodo. Vsako pakiranje ima svojo štirištevilčno kodo, kar si enostavno zapomnite in najdete.

Slika je primer iskanja znamk, navedene znamke so v posameznih državah različne.

SVOJO VREČKO ZA PRAH LAHKO ENOSTAVNO NAJDETE

Menalux izdelki so v trgovinah zloženi od leve proti desni od najmanjše proti največji kodi vrečke za prah.

Tako nastane enoten prikaz za vsako barvno kodo, kar velja tudi znotraj posameznih barv. Ko ugotovite barvo, ki ustreza znamki vašega sesalnika, in poznate številko vrečke, ki jo potrebujete, boste med Menalux-ovimi izdelki z lahkoto in hitro našli pravo vrečko za prah.

POZNATE ZNAMKO SVOJEGA SESALNIKA.

Na spletnem mestu Menalux poiščite model vašega sesalnika. Izberite kategorijo "vrečka za prah", nato pa izberite znamko, serijo in model sesalnika. Kliknite prikazano vrečko za prah ter poiščite ustrezno barvo in referenco za vrečko.

Ali

Poiščite model vašega sesalnika v Vodniku po trgovini ali prikazu znamk in modelov v abecednem vrstnem redu. Poleg modela sesalnika sta navedeni ustrezna barva in referenca za vrečko. Nato se premaknite na desno barvo in poiščite vrečko za prah za vaš sesalnik tako, da sledite številčnemu zaporedju.

 

IMATE REFERENCO DRUGE ZNAMKE VREČKE ZA PRAH

V preglednici proizvajalcev boste našli ustrezno Menaluxovo referenco in barvno kodo. Izberite pravo barvo in poiščite vrečko za svoj sesalnik po številčnem zaporedju.

Znamka in model vašega sesalnika sta navedena tudi na hrbtni strani sesalnika.